Rundt 100 personer har allerede meldt seg til å gå med bøsser i Oppegård, men vi trenger flere!

Før aksjonen har mange innbyggere i Oppegård strikket varme skjerf for TV-aksjonen. Skjerfene skal gis til mennesker som trenger litt ekstra varme. Frivillighetssentralen har samlet inn skjerfene og tidlig om morgenen tirsdag 16. oktober vil skjerfene bli delt ut på Kolbotn togstasjon.

- Vi ønsker å bidra til et varmere Oppegård. Man kan bruke skjerfet selv eller gi det bort til en som trenger litt ekstra varme, sier Ida Madeleen Moe.

Sammen med en rekke frivillige har hun arrangert strikkedugnader og det har kommet inn en solid bunke skjerf.

- I tillegg til strikkedugnaden arrangerer vi konserten Jazzaid på Kolben, på aksjonsdagen søndag 21, hvor overskuddet går til TV-aksjonen.

Men det viktigste er aksjonsdagen og bøssebærerne, og vi oppfordrer flere til å melde seg på blimed.no eller kontakte Frivillighetssentralen på Kolben.

Ordfører Thomas Sjøvold stiller på aksjonsdagen for å dele ut kart og ønske folk lykke til.

- Jeg pleier å være reserve, hvis det mangler noen til å ta en rute, så går jeg. Jeg oppfordrer folk til å melde seg, dette er både veldig hyggelig og veldig viktig. En veldig god måte å bruke en søndag på.

Han minner om at også mange av Oppegårds innbyggere får hjelp av Kirkens Bymisjon.

- Årets aksjon er spesiell, ved at den er veldig lokal. Jeg håper på ekstra stor giverglede fra alle innbyggere, sier Sjøvold.

Meld deg som bøssebærer på blimed.no!