Vi jobber hver dag (dag- eller kveldstid). Vi har trefftid på alle ungdomsskolene i kommunen annenhver uke. Da kan du møte oss på din egen skole i storefri. Når vi oppsøker ungdom der de er, blir vi godt kjent med ungdomsmiljøene i kommunen. Selv om vi først og fremst er et tilbud til ungdom i alderen 12–23 år, kan også foreldre, lærere og andre voksne ta kontakt med oss.

Vi har taushetsplikt

Vi har også meldeplikt, og vi kjenner kommunen godt. Utekontakten samarbeider tett med andre tjenester og instanser, som jobber med og for barn og unge.

Trenger du noen å snakke med?

Har du noe du vil fortelle, eller er det noe du lurer på eller ønsker hjelp til? Kanskje du har utfordringer i forbindelse med skole, utdanning eller arbeid. Det kan hende du vil snakke om familien din, eller at du sliter med venner eller mangler venner. Det er ikke alltid så lett å være ung. Å være foreldre til ungdom er heller ikke alltid så lett. Vi har tid til å lytte, og vi prøver å finne gode løsninger sammen med deg.

Ta kontakt med oss

Leder: Gregory Gurvich
Besøksadresse: Kolbotnveien 23, 1410 Kolbotn
Postadresse: Postboks 510, 1411 Kolbotn
E-post: Utekontakten

Du kan ta kontakt med oss når vi er på kontoret, på skolen eller ute. I tillegg kan du sende SMS, ringe, eller sende en e-post.

  • Gregory Gurvich, telefon 920 95 548 (til høyre i bildet), e-post direkte: Gregory Gurvich
  • Tonje Ørnevik, (permisjon)
  • Aleksander Schmidt, telefon 401 02 390
  • HAP-koordinator, Carina Hesjedal Skjellum, telefon 917 85 772
  • Aleksander Kristiansen, telefon 455 16 149
  • Malin Horgmo, telefon 412 38 905