Hvert år deler ordføreren ut frivillighetsprisen for arbeid som har betydning for lokalsamfunnet eller innbyggere i Oppegård. Den 30. januar skal ordfører Thomas Sjøvold dele ut prisen under året hedring innen kultur og idrett. Det er åttende gang prisen deles ut. Her kan du se kriteriene og hvem som har fått den før:

Frivillighetsprisen 

Nominerte til årets pris

Kyrre Riis

Han har over 20 år vært leder av Kolbotn IL Basket, han stiller opp ved kamper og turneringer, jobber for inkludering i idretten og for å få medlemmer til å ta leder-, dommer- og trenerkurs.

Stål Rune Jensen

Stål Rune Jensen har i nærmere ti år ledet arbeidet med trening for psykisk utviklingshemmede i Follo og Oppegård IL. I de årene han har ledet gruppen har den vokst fra 8 – 10 til over 50 medlemmer og blitt utvidet til fotball, friidrett, truger, svømming, bowling og skøyter.

Stopp Støyen

Stopp Støyen kom på banen under etableringen av beredskapssenteret på Taraldrud og har jobbet på mange felt for å hindre negative effekter av beredskapssenteret med særlig vekt på støy og barn og unges oppvekstvilkår og læringsmiljø.

Presentasjon av de nominerte

Frivillighetsprisen deles ut i samarbeid med Oppegård Avis og Østlandets Blad. Her kan du lese avisenes presentasjon av de nominerte:

Oppegård Avis  
Østlandets Blad