Våre tilbud:

  • Musikkgruppe med undervisning tilrettelagt for unge og voksne fra 12 år med utviklingshemming og andre funksjonsnedsettelser (Oppegård kulturskole)
  • Dramagruppe med undervisning tilrettelagt for barn og unge fra 6 år med utviklingshemming og andre funksjonsnedsettelser (Oppegård kulturskole)
  • Mandagsklubben er for barn og unge fra 10 år og unge voksne med fysiske og psykiske utviklingshemninger (Vassbonn fritidssenter)

- Musikkgruppe

Hvem kan være med?

  • Du er glad i musikk, og ønsker å lære mer.
  • Du kan tilpasse deg gruppeundervisning, og delta aktivt i samspillet.
  • Du har evnen til å motta og utføre enkle instruksjoner, og du kan for eksempel vente på din tur.

Hva gjør vi?

På musikkgruppen står sang og samspill i fokus. Elevene kan i løpet av timen få spille på instrumenter som for eksempel djembe, melodiske slaginstrumenter, rytme- og tangentinstrumenter. Glede og mestring står sentralt. Vi spiller sanger som gruppen liker og kjenner fra før, og lærer nye låter. Elevenes musikkpreferanser er styrende for repertoaret, så det spilles mye forskjellig i timene – alt fra folkemusikk til poplåter, klassisk musikk og tradisjonelle sanger.

Når og hvor?

Tirsdager kl. 17.30-18.15 i Oppegård kulturskoles lokaler i 3.etasje i Kolben.

Lærere

  • Elise Dørsjøe, musikkpedagog
  • Hanna Ådnøy Remmen, musikkterapeut

Hvordan bli med?

Meld deg på via denne lenken.

Elever som ønsker plass må gjerne komme innom og besøke oss på en øvelse, eller bli med på en uforpliktende prøvetime. Hvis du trenger hjelp underveis i timen, tar du med følge.

Har du spørsmål? Ta kontakt med Oppegård kulturskole på tlf. 66 81 50 30 eller e-post: kulturskolen@oppegard.kommune.no

Påmelding snarest.

- Dramagruppe

Hvem kan være med?

Tilbudet passer for deg som ønsker å uttrykke deg gjennom bevegelse, musikk, dramaleker og dans, og å stå på en scene. Det kreves at du kan delta i gruppeundervisning, og at du trives i en gruppe. Du kan samarbeide med de andre elevene på gruppen, og delta aktivt i samspillet. 

Hva gjør vi?

I dramatimene vil vi ha fokus på bevegelse, rytme og dans. Timene vil bestå av dramaleker som gir mulighet for kreativ utfoldelse. Å utvikle et personlig og unikt bevegelsesuttrykk står sentralt. Vi ønsker å gi et tilrettelagt tilbud til den enkelte elev, så eleven skal få mulighet til å utvikle sine talenter videre.

Når og hvor?

Tirsdager kl. 19.30-20.30 i Oppegård kulturskoles lokaler i 3. etasje i Kolben. Vi tilbyr også et begrenset antall individuelle dramatimer. Ta kontakt dersom dette er aktuelt for deg! 

Lærere

  • Caroline Marie Sprott, dramalærer
  • Hanna Ådnøy Remmen, musikkterapeut

Hvordan bli med?

Meld deg på via denne lenken.

Elever som ønsker plass må gjerne komme innom og besøke oss på en øvelse, eller bli med på to uforpliktende prøvetimer. Hvis du trenger hjelp underveis i timen, tar du med følge.

Har du spørsmål? Ta kontakt med Oppegård kulturskole på tlf. 66 81 50 30 eller e-post: kulturskolen@oppegard.kommune.no

Påmelding snarest.

- Mandagsklubben på Vassbonn fritidssenter

Tilbud til barn og unge fra 10 år og unge voksne med fysiske og psykiske utviklingshemninger.

Mandagsklubben

Er et tilbud til deg som har lyst til å delta på et åpent fritidstilbud. Vi vil tilby ulike aktiviteter og du som bruker kan selv velge hva du vil gjøre fra gang til gang. Du kan også delta på en gruppe som har en aktivitet eller et prosjekt over tid. For oss er det viktig at du som bruker tilbudet medvirker til det som skal skje og at vi tilpasser aktiviteten deretter.

På mandagsklubben jobber det nå både en profesjonsutdannet kunstner og fagarbeidere. Det vil også være lærlinger og frivillige ungdommer der. De har interesser innen alt fra musikk og band, mat, kunst og håndverk, klubbaktiviteter og mye annet. De gleder seg til å møte deg!

Praktisk

Det åpne tilbudet er gratis. Enkelte aktiviteter kan koste noe, eller hvis vi finner på noe utenom det vanlige. Da vil dere få beskjed i forkant. Mat kan kjøpes i kiosken. Alle brukere registrerer seg første gang de kommer. Vi tar gjerne i mot beskjed om det er noe spesielt vi bør vite.

Du som bruker kan komme og gå når du vil innenfor åpningstid. Hvis du har støttekontakt anbefaler vi at du tar med denne hvis du har behov. Foresatte må gjerne være med om det er ønskelig.

Tidspunkt

Mandager kl. 18.00–20.30 på Vassbonn fritidssenter, Christian Sindingsv 55, 1410 Kolbotn. Ulike grupper og aktiviteter starter ca kl. 18.15.

Mandagsklubben åpner første mandag i september (3. september) og slutter siste mandag i mai, (27. mai 2019). Det er stengt i skolens ferier.

Kontakt