Oppegård kommune står for Stolpejakta - på sykkel. Seksti stolper er plassert fra Hauketo i nord til Holstad i sør og fra Bunnefjorden i vest til Sandbakken i øst.

Kolbotn IL står for Stolpejakta – til fots og i Oppegård er det satt ut femti stolper i områdene Kolbotn sentrum, Sofiemyr og Greverud. I Ski, Ås og Nesodden er det også satt ut stolper. Begge oppleggene er et samarbeid mellom Oppegård kommune og orienteringsgruppa i Kolbotn IL.

- I stolpejakta blir du kjent i lokalmiljøet ellers i Follo på en morsom måte. Og på sykkelen får du trim, sier ordfører Thomas Sjøvold og ønsker alle god jakt!

Stolpene

Stolpene er merket med en bokstavkode som du må notere deg for å vise at du har besøkt stolpen. Stolpene vil stå ute hele året, men aksjonen avsluttes 1. november. Stolpejakta - på sykkel har rød topp, Stolpejakta - til fots har grønn topp.

Registrering

Du starter med å registrere deg på nett: www.stolpejakta.no. Har du smarttelefon, kan du bruke den til å lese strekkoden som du finner på stolpen, og da blir den automatisk registrert. Eller du kan notere nummeret på stolpen og legge det inn på nettsiden. Registreringen er åpen fra 1. mai til 1. november.

Kartene

Kartene finner du på www.stolpejakta.no og «Sykling i Follo». Du kan laste ned en App for å finne mer detaljerte kart. Last ned gratis fra Google Play eller App Store.

På rådhuset og på biblioteket i Kolben kan du hente en brosjyre med oversikt over alle stolpene med kart.

Du er med i konkurransen!

Det koster ikke noe å delta. For hver stolpe du har registrert får du et lodd og er med i trekningen av premier når sesongen er over.