2.- 7. trinn - foreldremøter i forbindelse med innføring av Chromebook

Vi er glad for å kunne informere dere om at vi i uke 10 starter utdeling av Chromebook til elevene. Det er elever på 2.-7. trinn som får dette nå. Elever som nå er på 1. trinn vil få til høsten. Dette er en del av Oppegård kommune sin satsning, og lærerne har allerede hatt en kursdag i Onenote som er et av de verktøyene vi skal bruke.

Chromebookene eies av skolen og lånes ut til elevene. Elevene skal arbeide på maskinene både på skolen og med hjemmearbeidet. Hvordan dette kommer til å se ut i praksis, må nok gå seg noe til etter hvert som vi kommer i gang med bruken. Jeg mener dette blir et godt verktøy for læringen ved Sofiemyrtoppen skole.

På foreldremøtet vil dere få ytterligere informasjon. Det er laget en felles kontrakt for Oppegård kommune som foresatte må signere før barna får Chromebook. Chrombookene til 2.-6. trinn har både touch skjerm og tastatur, mens de som deles ut til 7. trinn har litt større skjerm og tastatur, da det er disse maskinene som skal brukes videre på ungdomstrinnet.

Følgende plan er satt opp for foreldremøtene. Det er obligatorisk å møte, da vi deler ut Chromebook etter at kontrakten er signert på foreldremøte.

Tidsplan:

Trinn

Sted: Musikkrommet i paviljong 4

Vel møtt!

Med vennlig hilsen

Randi Margrethe Høgh                                                              Kjetil Myklebust

Inspektør                                                                                      Ass. rektor