Fra mandag 22. til onsdag 24. februar kan du bli med på masse aktiviteter for deg fra 5. trinn til 18 år. I år kan vi by på blant annet band-kurs, foto, trylling, pynting av cupcakes, klesdesign, modelldag, ATV, dans, studio/podcast, KAOS-avis, tur til korketrekker’n, megazone og mye mye mer.  Aktivitetene foregår i hovedsak i Kolben og mange voksne er til stede og bistår. Christian Lund, leder av Vassbonn fritidssenter forteller at i snitt kommer 200 barn og unge til KAOS.

KAOS står for: Kreative, Aktiviteter, Opplevelser, Sammen.

Noe for enhver smak

Programmet er relativt likt fra år til år, men vi gjør justeringer og endringer med bakgrunn i tilbakemeldinger vi får fra de som er med. De mest populære aktivitetene går først, men vi har alltid alternativer som du som deltaker kan bli med på. Det viktigste er at du har det gøy med andre og får oppleve noe du vanligvis ikke gjør.

- Du trenger ikke å være med alle tre dagene, men dette velger du selv, sier KAOS-general Christian Lund. Totalt vil det være ca. 41 aktiviteter de tre dagene KAOS varer - altså noe for en hver smak.

Hvordan melder du deg på?

Alle må melde seg på innen søndag 14. februar for å kunne være med. Du melder deg på enkelt via nettsiden vår: www.ungioppegård.no.

Du kan også levere påmeldingsskjemaet som er i brosjyren (se lenke neders i saken) til fritidssentrene eller i rådhuset.

Betaling

Betaling skjer kontant ved oppmøte. Vi har også kortterminal. Aktivitetene koster kr 100 per dag. Turene har egne priser (se aktivitetsbeskrivelser).

Show

- Vi runder av KAOS-dagene på onsdag fra kl. 15.30 hvor vi viser frem det vi har laget og lært. I tillegg blir det konsert og catwalk. Fra kl. 16.00 blir det stort trylleshow med Davido, forteller Christian Lund.  

KAOS-brosjyren

Her kan du lese hele KAOS-brosjyren