I fjor var det ca. 100 deltakere og det ble inngått 99 skriftlige avtaler. Deltakerne var veldig fornøyd med arrangementet og satte pris på muligheten til å bli kjent med mennesker fra mange ulike miljøer.

Påmelding

Du finner mer informasjon og påmelding på vår nettside, frivilligbors.no.

Når er det?

Frivilligbørs arrangeres 12. februar 2019 kl. 16.30 – ca. 19.15. Vi møtes til mingling og lett servering i Kolben. Selve børsen varer én time fra kl. 18.00 til kl. 19.00. Her blir det mulig å dele kompetanse, arrangere kurs og dugnader, tilby underholdning og opplevelser, låne eller arve utstyr – mulighetene er mange.

Bruk mulighetene!             

  • Frivillige organisasjoner ønsker å vise engasjement, bli sett, bygge nettverk og lære noe nytt. Samtidig vil de vise hva de kan bidra med, og hva de trenger.
  • Næringslivet ønsker ofte å bli mer synlig lokalt. Bedriftene vil vise frem verdiene sine og være støttespillere for lokalsamfunnet. Næringslivet har mye spesialkompetanse og ressurser, som de kan dele og få samtidig en gjenytelse/tjeneste fra en frivillig organisasjon – eller fra kommunen.
  • Oppegård kommune ønsker å finne nye samarbeidsformer. Kommunen kan ikke utvikle lokalsamfunnet alene, men skal bruke et allerede aktivt frivillighetsmiljø og et engasjert lokalt næringsliv til å utvikle Oppegård til et enda bedre sted å leve.

Alle deltagere bør ha forberedt hva de har å tilby eller hva de ønsker seg, men det kommer gjerne flere idéer underveis.
Et plakatverksted for deltakere som ønsker fra kl. 16.30 i Kolben, sal 1.

Har du innspill eller spørsmål?

Ta kontakt med frivillighetskoordinator Heidi Berentsen på e-post.