Til uken kan du se den tradisjonsrike hedringen i Kolben. Ordfører Thomas Sjøvold deler ut heder til en rekke utøvere som har gjort seg bemerket i løpet av 2017.

Blant de som har oppnådd gode resultater i 2017 er utøvere innen langrenn, håndball, bryting, friidrett, skøyter, svømming og dans, for å nevne noen grener. Innen kultur er det stor bredde, fra litteratur og musikk til kokkekamp og fallskjermhopping! Arrangementet viser som alltid den store bredden innen kultur og idrett i kommunen, inkludert kjente navn som Helene Olafsen og Frode Kippe.  

Vil du vite hvem alle er, møt opp i Kolben på tirsdag. Arrangementet inneholder også musikkinnslag, fra kulturskolens utøvere og gruppen Æsthetica samt opptreden av teatergruppen OPAL (fra Tarzan). Alle er velkommen!

Se hedringen direkte

Oppegård Avis vil sende direkte fra arrangementet. Følg med på nettsidene til Oppegård Avis.

Oppegård kommunes frivillighetspris

Ordføreren deler ut frivillighetsprisen til én av de tre nominerte:

Kyrre Riis

Han har over 20 år vært leder av Kolbotn IL Basket, han stiller opp ved kamper og turneringer, jobber for inkludering i idretten og for å få medlemmer til å ta leder-, dommer- og trenerkurs.

Stål Rune Jensen

Stål Rune Jensen har i nærmere ti år ledet arbeidet med trening for psykisk utviklingshemmede i Follo og Oppegård IL. I de årene han har ledet gruppen har den vokst fra 8 – 10 til over 50 medlemmer og blitt utvidet til fotball, friidrett, truger, svømming, bowling og skøyter.

Stopp Støyen

Stopp Støyen kom på banen under etableringen av beredskapssenteret på Taraldrud og har jobbet på mange felt for å hindre negative effekter av beredskapssenteret med særlig vekt på støy og barn og unges oppvekstvilkår og læringsmiljø.

Hedring for 2017

Hedringen arrangeres tirsdag 30. januar kl. 18.00 - ca. 20.00 i Kolben, sal 1.

Du kan få gratis billetter på biblioteket i Kolben.