Bøhler har vært rådmann i Oppegård kommune siden 2016 og var kommunalsjef før det. Han starter i sin nye jobb 9. september.

– Jeg vil takke Lars Henrik for veldig god innsats og godt samarbeid i mange år. Jeg er sikker på at han vil gjøre en flott jobb i Omsorgsbygg og ønsker han alt godt videre, sier Sjøvold. 

Ordføreren sier kommunen nå går i gang med prosessen for å konstituere en ny rådmann.

– Vi har mange veldig dyktige kandidater internt. Vi er opptatt av å ha en ryddig prosess og jeg er trygg på at vi finner en god løsning, sier Sjøvold.

Søkte seg ikke vekk

Bøhler synes det er vemodig å slutte som rådmann.

– Jeg har stortrivdes i Oppegård kommune og jeg gledet meg til å jobbe videre i Nordre Follo. Jeg har ikke aktivt søkt noen ny jobb, men jeg ble kontaktet om stillingen som administrerende direktør i Omsorgsbygg. Det er en spennende mulighet som jeg følte jeg ikke kunne si nei til, sier Bøhler.

Nordre Follo

1. januar 2020 blir Oppegård som kjent slått sammen med Ski til Nordre Follo kommune. Bøhler var ansatt som assisterende rådmann i den nye kommunen.
- Jeg er helt sikker på at vi finner en god løsning for Nordre Follo. Vi har god tid og vil komme tilbake til dette til høsten, sier prosjektrådmann Gro Herheim.