Vil du jobbe hos oss?

Oppegård kommune er en stor arbeidsgiver. Våre ansatte utfører viktig og meningsfylt arbeid – hver dag! Vi ønsker å rekruttere, utvikle og beholde dyktige medarbeidere. Sammen skaper vi en attraktiv arbeidsplass og sørger for gode tjenester til innbyggerne.

Du finner de ledige stillingene her på Webcruiter

Her finner du oss

Oppegård kommune er nabo til Oslo, beliggende i Follo på østsiden av Oslofjorden. Det er gode tog- og bussforbindelser i området, kun 10 minutter med toget fra Oslo S til Kolbotn stasjon.

Fellesinformasjon om alle stillinger

Oppegård kommune ønsker å gjenspeile mangfoldet i befolkningen. Alle kvalifiserte kandidater oppfordres til å søke stilling uavhengig av kjønn, alder, funksjonsevne eller etnisk bakgrunn.

Under menypunktet "Viktig informasjon til søkere" kan du lese mer om krav til deg som søker.

Har du generelle spørsmål om å jobbe i Oppegård kommune, kontakt:
seksjonsleder personal,
Gudrun Birkelund, tlf. 66 81 90 90
E-post: Gudrun Birkelund
Merk: Har du spørsmål om en spesiell stilling, ta kontakt med den som er oppgitt som kontaktperson.

Les om Oppegård
Her finner du informasjon om kultur, historie og annet i Oppegård

Ny kommune
Oppegård og Ski har vedtatt å slå seg sammen til én kommune fra 1. januar 2020. Her kan du lese mer om prosessen  mot den nye