Måltider

Vi er opptatt av å servere god og næringsrik mat, i tråd med Helsedirektoratets anbefalinger.

Vi serverer fire måltider per dag:

  • Frokost: ca. kl. 09.00
  • Lunsj: ca. kl. 13.00
  • Middag: ca.kl. 16.30
  • Kveldsmat ca. kl. 18.30

Lørdag

Grøt: ca. kl. 13.00
Varmrett: ca. kl. 17.00

Søndag

Middag: ca. kl. 13.00
I tillegg serverer vi ettermiddagskaffe og mellommåltider samt frukt og drikke. Vi ønsker å unngå besøk under måltidene.

Variert kost

Middag kommer fra ISS Matomsorg fra Romsås produksjonskjøkken. På lørdager serveres det varmrett til avdelingene som lasagne, gratenger, fiskestuing o.s.v.  Vi følger norske mattradisjoner i forbindelse med høytider og årstider.
Kafeteriaen er åpen mandag til fredag kl. 09.45 - 15.00