Kantine

Skolen har en egen elev-kantine. Denne kantinen er åpen hver midttime, og blir driftet av elever på 9. trinn 4 dager i uken, samt en gruppe i utdanningsvalg en dag hver uke.

Elevene kan her kjøpe juice og melkeprodukter samt dagens rett som kan være grove bagetter, salat eller favoritten pitapizza. Skolen legger vekt på sunt kosthold og mulighet til fysisk aktivitet hver midttime.

"Måltider i skolen" - erfaringer:

  • Elevene er ivrige etter å ta ansvar for kantina. De lærer seg å produsere store mengder med mat, får trening i å selge og lærer seg hvordan regnskapet skal føres. Videre tar de imot varer og kontrollerer at det vi har mottatt, stemmer med bestillingen. Det må også nevnes at kjøkkenet vårt er et storkjøkken med steamer. Faget gir dermed til en viss grad også yrkeserfaring.
  • Tilbudene til elevene Vi varierer mellom salater og supper m/ brød, baguetter, påsmurt grovbrød med sunt pålegg, toast og pitabrød i ulike varianter, pizza og pølser m/lomper. Etter ønske fra elevene har vi nå av og til vafler på fredager. Videre får elevene gratis frukt eller grønt daglig. I tillegg har vi salg av meieriprodukter. Kantina er blitt veldig populær. Det ser ut til at vi tilfredsstiller ungdommens behov og ønsker. :