Bursdag

Vi markerer barnas fødselsdager i barnehagen. Foreldrene/ foresatte tar med noe barnet liker å spise. Vi oppfordrer foreldrene å ta med et sunt alternativ. Bursdagsinvitasjoner deles ikke ut i barnehagen og leveres privat.  

Høytidsdager

Vi markerer alltid jul, påske og andre høytidsdager. Julen markeres med nissefest og Luciatog om morgenen 13. desember. På nissefesten kler alle seg ut som nisser. Vi spiser nissegrøt. Og kanskje nissen kommer. 

Andre markeringer

Januar/ februar arbeider vi med et eventyr og fortellinger med musikk. Perioden avsluttes med et temakarneval. Vi arrangerer en vinteraktivitetsdag med ulike aktiviteter. I mai har vi vårløp i skogen. Iført starnummer løper barna ulike løyper i forhold til alder. Som en del av vårt holdningsskapende arbeid, gjennomfører vi en Rusken-aksjon før 17. mai. Vi plukker, feier og rydder i og utenfor barnehagens område. I oktober arbeider vi med hjelpeorganisasjonen FORUTs barneaksjon. I barnehagen viser vi solidaritet i praksis gjennom å delta. Dermed får barna vist engasjement med barn fra et helt annet sted i verden.

Fellessamling

Hver fredag møtes voksne og barn på fellesrommet til fellessamling. Samlingene tas utgangspunkt i temaene vi arbeider med, for eksempel musikk, drama eller annet.