Program i Kolben

Kl. 11.00–12.00
Konsert i sal 1 med artist Vigdis Wisur og gitarist. Gratis adgang!

Kl. 12.00–14.00
3. etg. i Kolben i festsalen og i sal 1

Stor hjemmelaget lunsjbuffet kr 200 inklusiv kake og kaffe. Kafé med kaffe og vafler.

Aktiv hele livet!

I Oppegård har man mange muligheter for å være aktiv hele livet. Bli inspirert og besøk våre stands med representanter for aktiviteter i Oppegård, både offentlige, private, lag og organisasjoner.

Program Toppenhaug seniorsenter

Dørene åpner kl. 18.00
Salg av hjemmelaget gryterett, kaffe, kake, alle rettigheter.

Kl. 19.00
Konsert med Kjell Jørung «Elvis» fra Drøbak. Entre: kr 50

Om artistene

Vigdis Wisur er først og fremst kjent for å ha en fantastisk hyllest til den avdøde artisten Eva Cassidy. De fleste har et forhold til Cassidys sanger som er klassikere nesten alle sammen. Men Vigdis gjør mer, hun kan også dra frem Erik Bye, Taube, Vreeswijk og andre viseartister.
I tillegg har Lars Martin Myhre (Odd Børretzen) skrevet noen sanger til Vigdis som er nydelige. Vigdis sang blant annet på 22. juli-markeringen ved Regjeringskvartalet i fjor.

Kjell Jørung har levd og åndet for Elvis siden han var 4 år. Han var den første i Norge som spilte plate med den legendariske Scotty Moore, som var orginalgitarist for Elvis på 50- og 60-tallet. Han har også sunget med Elvis´ originale vokalgruppe «The Jordans». Han har vært på turne med TCB-bandet til Elvis og flere ganger alene med James Burton. I tillegg til å være vokalist uten band har han også sunget i gruppen «Beatniks» som har gitt ut tre CDer.