Behov for lærere skoleåret 2019/20

Vi trenger lærere med undervisningskompetanse i tysk, norsk, engelsk, samfunnsfag, KRLE, Kunst og håndverk, samt noe matte og naturfag.

Utlysningen er publisert webcruiter. Se også Oppegård kommunes hjemmesider. Du leverer søknad digitalt i webcruiter. Ta gjerne kontakt med Hellerasten skole enten på epost eller på 66 81 22 22 for mer informasjon.  

Velkommen som søker!

Tilkallingsvikarer

Skolen har også til enhver tid behov for tilkallingsvikarer. Kontaktperson er undervisningsinspektør Silja Germeten, 66 81 22 22 - 95 96 66 19. 
Vi ber deg sende epost med søknad og CV.
 

Hellerasten skole

Hellerasten er en ungdomsskole med ca 200 elever neste skoleår og ca. 25 ansatte. Skolen ligger nord i Oppegård kommune, ved grensa til Oslo.

Ønsker du å jobbe i et aktivt og samarbeidende miljø med tydelige og engasjerte voksne og hyggelige og læringsorienterte ungdom, kan dette være rette skolen for deg. Vi ønsker søkere med samme innstilling velkommen!
 

Skolen kan vise til:

  • Gode resultater
  • Høyt læringstrykk, både faglig og med utvikling av ”det hele mennesket”
  • Godt miljø, både i personalet og elevgruppen
     

Oppegård kommune

Oppegård er nabokommune til Oslo på østsiden av Oslofjorden. Kommunen har ca. 25 000 innbyggere, trivelige bomiljøer, varierte kultur- og fritidstilbud og gode buss- og togforbindelser. Vi tilbyr interessante og utfordrende arbeidsoppgaver i en veldrevet organisasjon preget av godt arbeidsmiljø.