Skolemelk

På Kolbotn skole tilbyr vi 4 sorter melk

TineMelk Ekstra Lett
inneholder kun 0,7% fett og er beriket med vitamin D. D-vitamin hjelper kroppen å ta opp kalsium fra mat og drikke. TineMelk Ekstra Lett inneholder like mye av andre vitaminer og mineraler som de andre melkevariantene.

TineMelk Lett
inneholder kun 1,2 % fett, men inneholder like mye vitaminer og mineraler som de andre melkevariantene. Med en halv liter TineMelk om dagen, dekkes over 70 % av vårt kalsiumbehov.

TINE Ekstra Lett Melk Mild kakaosmak
har en mild smak av kakao, inneholder kun 0,7% fett og er tilsatt mindre enn 1 % sukker og den er beriket med vitamin D. Tine Ekstra Lett Melk Mild kakaosmak er laget av laktoseredusert melk, noe som gjør den naturlig søt og slik at de som har laktoseintoleranse skal kunne drikke den

TINE Lett Melk Smak av bringebær
er en ny, økologisk skolemelk med en mild smak av bringebær. Den inneholder kun 1,2 % fett og er ikke tilsatt sukker (inneholder kun sukker som finnes naturlig i melk). Den er laget av laktoseredusert melk, noe som gjør den naturlig søt og slik at de som har laktoseintoleranse skal kunne drikke den. Den er ikke beriket med vitamin D.