Skolemelk skoleåret 2016/2017

6. juni åpnet vi for bestilling av skolemelk til skoleåret 2016/2017. Du kan legge inn din bestilling på www.skolemelk.no når som helst i løpet av skoleåret. Det tar ca. 1 uke fra du legger i ny bestilling til barnet ditt får skolemelk. Det lønner seg altså å legge inn bestillingen i god tid før skolestart. Vi tilbyr skolemelk fra 2. skoledag, altså 23. august.

Skolen tilbyr 4 sorter melk

• Lettmelk
  • Laktosefri lettmelk
  • Ekstra lettmelk
  • Ekstra lettmelk med mild kakaosmak

Logg inn med e-postadresse og ditt passord. Hvis du ikke husker brukernavn og/eller passord, finner du en funksjon som heter "Glemt passord" ved innloggingen.

Har du ikke opprettet abonnement hos oss før?

1. REGISTRER DEG SOM NY BRUKER
    Opprett ny bruker under foresatte. Legg inn foresattes fornavn, etternavn, telefonnummer og e-postadresse. Passord velger du selv. Logg deg deretter inn med e-postadresse og ditt selvvalgte passord.
  2. REGISTRER NY ELEV
    Registrer eleven(e) og opprett abonnement som tegnes for 1/2 eller 1 skoleår av gangen. Velg først elev, fylke, kommune, skole og klasse. Velg produkt. Legg ønsket produkt i handelkurven. Hvis du skal bestille for flere elever, gjenta prosessen.
  3. TIL BETALING
    Gå til betaling, velg betalingsmåte og fullfør bestillingen. Husk å oppgi gateadressen hvis du betaler med faktura. Betaling med faktura medfører gebyr. Kredittkort er gebyrfritt. Du betaler fra den dagen melken leveres første gang.
  4. FULLFØR BESTILLING
    Du vil motta en bestillingsbekreftelse på e-post fra TINE SA. Her vil du se når første leveringsdag er, og hvor mange dager betalingen/abonnementet gjelder for.

Du kan når som helst i løpet av skoleåret melde på barnet ditt, men vi oppfordrer alle til å gjøre dette så fort som mulig, og helst før 1. september for høstsemesteret og før 1. februar for vårsemesteret. På den måten får skolen raskere oversikt over dem som har meldt seg på.

Hvis du har spørsmål angående skolemelk kan du se "Ofte stilte spørsmål" på forsiden www.skolemelk.no, lese brukervilkårene eller kontakte oss på telefon 513 71 510 eller e-post: skolemelk@tine.no