Elever fra Ingieråsen skole imponerte

To elevbedrifter fra Ingieråsen markerte seg under mesterskapet for elevbedrifter i Region Øst den 30. mai.

Ingieråsen skole tilbyr et valgfag som heter Produksjon av varer og tjenester, der elevene får grunnleggende erfaring med entreprenørskap. Her skal elevene samarbeide om å etablere en virksomhet som omfatter hele prosessen fra idé til ferdig produkt.

To elevbedrifter fra Ingieråsen skole fikk delta i mesterskapet for Region Øst:

• Matmums EB med Sarah, Christina, Sofia, Filippa, Sunniva, Jenny og Silja
  • Hundelufterne EB med Mina-Sofie, Tiril og Iselin

Beste logo og nest best på profilering

Elevbedriften Matmums fikk pris for beste logo og kom nest best ut på profilering. Foto: Michaela Johnsson, Oppegård kommune

Matmums EB dro hjem to priser fra mesterskapet i region Øst:

• Beste logo (1. plass)
  • Beste profilering (2. plass)

Begrunnelsen fra juryen: «Logoen illustrerer og forsterker bedriftens forretningsidé. Bedriften brukte logo godt i markedsføringen. Fint at man kan bruke symbolet alene eller med teksten. Egner seg godt i ulike størrelser, samt i sort og hvitt.»

Hundelufterne ble nominert til Beste tjeneste.

Elevbedriften Hundelufterne ble nominert til Beste tjeneste. Foto: UE Akershus

Hva er en elevbedrift?

Elevbedrift er et pedagogisk program der elever erfarer hva det innebærer å starte, drive og avvikle sin egen bedrift i sammen med en gruppe av sine medelever. Skolens lærere og andre samarbeidspartnere er veiledere for elevene.

Grunnlaget for bedriften er elevenes egne ideer basert på kunnskap om lokale ressurser.

Imponert over elevenes innsats

Lærer Michaela Johnsson er veldig imponert! - Begge bedriftene gjorde en fantastisk jobb! De var utrolig profesjonelle hele dagen og representerte Ingieråsen skole på en veldig god måte. - Jeg er veldig imponert over elevenes innsats!

Elevbedriften Matmums representerte sammen med elevbedriften Hundelufterne, Ingieråsen skole i mesterskapet for Ung Entreprenørskap i Region Øst 30. mai. Foto: UE Akershus