Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Aktuelt

Invitasjon til åpent møte

Hva trenger et nærmiljø for å utvikle seg til et levende lokalsamfunn med engasjerte innbyggere? Dine meninger er viktig for oss og vi inviterer innbyggerne til å møte oss på Greverud skole onsdag 24. oktober kl. 16.00-19.00 og på Langhuset torsdag 25. oktober kl. 16.00-19.00.

Les mer

Flåtestad skole: Gratulerer som universitetsskole!

Blant 43 skoler som søkte om å få være universitetsskole i samarbeide med Universitetet i Oslo ble 18 skoler valgt ut i Oslo og Akershus. - Vi ble valgt for tredje gangen, og det er ingen selvfølge å få en ny avtale, forteller rektor på Flåtestad skole, Anne Britt Kalleberg.

Les mer

Geoteknisk undersøkelse årsak til død fisk i Kolbotnvannet

I forbindelse med miljøtiltak for å fjerne asbest i spillvannsledningen og omlegging av nytt avløpsrør i Kolbotnvannet, ble det mandag 8. oktober utført en teknisk undersøkelse som bestod av små sprengladninger under vann. Slike ladninger kan forårsake død hos fisk, men i lite omfang.

Les mer

Bane NOR varsler nattarbeid

Bane NOR skal utføre støyende arbeider langs jernbanesporet på Kolbotn stasjon på Østfoldbanen natten mellom den 13. og 14. oktober.

Les mer

Vi trenger bøssebærere!

Søndag 21. oktober er dagen for årets TV-aksjon «Mindre alene, sammen». Inntektene går til Kirkens Bymisjons arbeid for et mer inkluderende og varmere samfunn.

Les mer

Vintersykling 2018/19 - FULLTEGNET

Har du lyst til å prøve om vintersykling er noe for deg?  SISTE: Vi har nå fått over 250 intereserte vintersykliser, så påmelding er avsluttet (12. oktober).

Les mer