Ordfører Thomas Sjøvold får en travel kveld, for det er mange som har gjort en stor prestasjon i 2016. Det er lokale utøvere som får heder av ordføreren, både innen bryting, dans, friidrett, håndball, sjakk og svømming, for å nevne noe.

Kriterier

Utøvere som hedres må ha tilhørighet til Oppegård, enten ved å bo her eller representere et lokalt lag eller forening og ha fylt 13 år i løpet av 2016.

Innen idrett må utøveren ha tatt gull i et norsk mesterskap eller gull, sølv eller bronse i et internasjonalt mesterskap (Nordisk, EM, VM eller OL) i løpet av året.

Innen kultur kan det være en pris eller utmerkelse, for eksempel en fotopris eller en litteraturpris.

Frivillighetsprisen

I tillegg deler ordføreren ut Oppegård kommunes frivillighetspris. De nominerte er:

May og Bjørn Engebretsen
Ekteparet Engebretsen har i mange år stilt opp på sykehjemmene i Oppegård. De skaper hygge og trivsel med underholdning og inviterer beboerne opp til dans.

Helle Gravli
Helle Gravli har satt i gang språkkafé og turgruppe der flyktninger kan møte nordmenn og få språktrening. Hun gjør en viktig frivillig innsats for å hjelpe flyktninger til å bli integrert i lokalmiljøet.

Frode Saastad
Frode Saastad har i årevis vært engasjert i Sofiemyr skolekorps’ aktivitet og organisering. Han har med sin væremåte inspirert medlemmene musikalsk og vært med å skape et sosialt og trygt miljø.

Ordføreren vil også dele ut heder til Odd Harald Røst som mottar KS-medaljen.

Kolben, sal 1 kl. 18.00 – 20.00.

Arrangementet er åpent for alle. Du kan få gratis billetter på biblioteket.

Velkommen!