Takk bare bra! Kurs i depresjonsmestring

Livsmestringskurs for personer over 65 år.

Man lærer kognitive metoder. Disse metodene er effektive for å forebygge og mestre depresjon (det er ingen samtalegruppe).

Det kognitive er hvordan man tenker og oppfatter seg selv, andre mennesker og fremtiden i forskjellige situasjoner man er i.

Få en bedre hverdag ved å lære forskjellige mestringsmetoder.

Målgruppe

Kurset passer for deg som sliter med ulike former for tap, er nedstemt, utbrent, sliten eller ønsker å forebygge depresjon eller forbedre din livskvalitet.

Antall deltakere

8 – 10 personer.

Kursholdere

Kurset holdes av kursutdannet psykiatrisk sykepleier Barbro Løwenborg Lind og co-leder psykiatrisk hjelpepleier Bente Knutsen.

Kriterier for deltakelse

Vi vil ta kontakt for en forsamtale med kartlegging og informasjon om kurset for å finne ut om det passer for deg, slik du har det nå.

Kursstart 3. oktober 2017. Vi har forsamtaler i august/september.

Kurset holdes i Kolben 3. etasje, tirsdager kl. 10.00 - 12.00.

Kurset koster kr 500,-. I det inngår kurshefte, skrivemateriell, te, kaffe og frukt.

Det er to kurstimer à 45 min. og 30 min. pause i mellom. Det er totalt ti kursdager, åtte fortløpende og to oppfølgingsganger.

Mer informasjon

Tror du dette passer for deg, så ta kontakt med en av kursholderne, Psykisk helsetjeneste, tlf. 66 81 50 70 eller seniorkontakt Margrethe Otterholt Lillebø.

Påmelding på e-post til Psykisk helsetjeneste v/ Barbro Løwenborg Lind