I september har vi invitert et godt knippe med dyktige jazzpedagoger til Kolben for å holde en workshop der improvisasjon og samspill er i fokus. Arrangementet bærer navnet Jazzspirer, og er et samarbeidsprosjekt mellom Kullebunden Jazz og Kolben kulturhus som har gått ut på å finne unge musikalske talenter i distriktet. Både blåsere, strengeinstrumentalister, trommeslagere og vokalister skal i ilden. Ut av dette samarbeidet kan vi by på en leken konsert med improvisasjon og morsomt samspill!

Har du et instrument?

Vi håper at akkurat du har lyst til å være med på dette. Du som spiller saksofon, trombone, trompet eller annet blåseinstrument. Eller gitar, bass, trommer eller at du kanskje synger! Aldersgruppen for dette prosjektet er tenåringer, 13 til 19 år (siste året på videregående).

Spilt en stund?

Det er fint om du har spilt på instrumentet ditt en stund, da workshopen vies til det å skape musikk sammen, og ikke én-til-én opplæring på enkeltinstrumenter. Skriv gjerne litt om deg selv når vi hører fra deg. Går du på musikklinje på videregående, er du elev ved en kulturskole, spiller du i et korps, eller annet?

Vi gleder oss til å høre fra deg, og vi ser frem til mye morsom musisering!

Pedagogene på kurset er:

  • Harriet Müller-Tyl (sang)
  • Line Falkenberg (blåseinstrumenter)
  • Mads Lægreid Olsen (trommer)
  • Daniel Lind (bass)
  • Svein Erik Martinsen (gitar)

Dette er musikere og pedagoger med årelang erfaring innen jazzfaget, og nå ser de frem til å møte morgendagens jazzhelter.

Påmelding

For påmelding ta kontakt med  Line Falkenberg eller Odd Inge Rand

Frist for påmelding innen 9. september