Skolemelk

Vi åpner for bestilling av skolemelk for skoleåret 2016/2017 mandag 6. juni. Det tar ca en uke fra dere bestiller til barnet deres får melk på skolen. Dato for første levering ser dere når dere bestiller. Hvis barnet skal ha melk til skolestart er det derfor lurt å ikke vente for lenge med å bestille!

Greverud skole tilbyr fire sorter melk skoleåret 2016/2017

Tine lettmelk 0,7%  inneholder kun 0,7% fett og er beriket med vitamin D. D-vitamin hjelper kroppen å ta opp kalsium fra mat og drikke. TineMelk Ekstra Lett inneholder like mye av andre vitaminer og mineraler som de andre melkevariantene.

Tine Lettmelk 1,2%  inneholder kun 1,2 % fett, men inneholder like mye vitaminer og mineraler som de andre melkevariantene. Med en halv liter TineMelk om dagen, dekkes over 70 % av vårt kalsiumbehov.

Tine Lettmelk kakao 0,7%  inneholder 0,2 g laktose per 100 g. Melken har mild smak av kakao, er uten tilsatt sukker og er beriket med vitamin D. 

Tine Laktosefri Lettmelk er helt fri for laktose, mens smaken og innholdet av alle de andre næringsstoffer er godt bevart. Melk er en unikt god kilde til kalsium, jod og proteiner, og inneholder også mange andre viktige vitaminer og mineraler. TINE Laktosefri Lettmelk gjennomgår en patentert prosess der noe av melkesukkeret fjernes og resten spaltes. Hos personer som ikke er laktoseintolerante foregår denne spaltingen i fordøyelsen.

Se mer informasjon og foreta bestilling på: www.skolemelk.no