Sommerhilsen fra rektor

Kjære foreldre til elever på Greverud skole! Jeg ønsker å si tusen takk for godt samarbeid dette skoleåret. Takk for engasjement og god støtte. Jeg ønsker spesielt å takke FAU for konstruktivt og positivt arbeid mot vårt felles mål: –et godt skolemiljø for elevene!

Vår flinke saksbehandler slutter!

Marianne Kjær, vår saksbehandler på kontoret skal begynne i ny jobb i kommunen. Marianne har det siste året hatt et 50% vikariat i kommunens jus- og administrasjonsavdeling og har nå fått tilbud om 100% fast stilling der. Marianne har vært ansatt på Greverud skole i 22 år og hun kjenner hver krik og hver krok på skolen vår. Vi kommer til å savne vår engasjerte og dyktige saksbehandler – men vi har heldigvis fått ansatt en ny,godt kvalifisert kontormedarbeider; Tonje Angell. Tonje begynner på Greverud skole i oktober. Vi ønsker henne velkommen!

Lykke til videre!

Elevene på 7. trinn har nå sluttet på Greverud skole og skal fortsette skoleløpet på ungdomsskolen. Det er alltid vemodig å ta avskjed med de største elevene Vi på Greverud skole vil huske dette trinnet som gode rollemodeller for de yngre elevene. Flåtestad skole kan bare glede seg!

Lykke til videre til elever og foreldre!

På vegne av hele personalet ønskes alle elever og foreldre en riktig god og solfylt sommer!

blomster

Birgitte Solberg