Har du husket å bestille skolemelk for vårsemesteret?

Noen har bare bestilt melk for høstsemesteret. Da er tiden inne for å legge inn en ny bestilling. Det tar ca en uke fra bestillingen til barnet ditt får skolemelk. Vårsemesteret begynner 25. januar.

Skolen tilbyr 4 sorter melk

• Lettmelk
  • Laktosefri lettmelk
  • Ekstra lettmelk
  • Ekstra lettmelk med mild kakaosmak

Bestilling av skolemelk

Logg deg inn med e-postadresse og ditt passord på skolemelk@ tine.no.  Hvis du ikke husker brukernavn og/eller passord, finner du en funksjon som heter «Glemt passord» ved innloggingen.

Har du ikke opprettet abonnement hos oss før?

1. REGISTRER DEG SOM NY BRUKER

Opprett ny bruker under foresatte. Legg inn foresattes fornavn, etternavn, telefonnummer og e-postadresse. Passord velger du selv. Logg deg deretter inn med e-postadresse og ditt selvvalgte passord.

2. REGISTRER NY ELEV

Registrer eleven(e) og opprett abonnement som tegnes for ½ eller 1 skoleår av gangen. Velg først elev, fylke, kommune, skole og klasse. Velg produkt. Legg ønsket produkt i handlekurven. Hvis du skal bestille for flere elever, gjenta prosessen.

3. TIL BETALING

Gå til betaling, velg betalingsmåte og fullfør bestillingen. Husk å oppgi gateadressen hvis du betaler med faktura. Betaling med faktura medfører gebyr. Kredittkort er gebyrfritt. Du betaler fra den dagen melken leveres første gang.

4. FULLFØR BESTILLING

Du vil motta en bestillingsbekreftelse på e-post fra TINE SA. Her vil du se når første leveringsdag er, og hvor mange dager betalingen/abonnementet gjelder for.

Hvis du har spørsmål angående skolemelk kan du se «Ofte stilte spørsmål» på forsiden av www.skolemelk.no, lese brukervilkårene eller kontakte oss på telefon 513 71 510 eller e-post: skolemelk@tine.no.