Greverudelever i Aftenposten junior

Aftenposten junior har besøkt klasse 4A. Fem elever ble spurt om hva de ville brukt pengene på hvis de plutselig ble kjemperike.

Her er svarene deres:

artikkel_i_aftenposten_junior.jpg

Aftenposten junior 14. - 20. juni 2016

Sarah:

- Jeg vill gitt pengene til dem som ikke har så mye penger. Det er dumt at ikke alle voksne har en jobb, for da tjener de ikke penger.

Elias:

- Badebaseng i hagen!  Et ordentlig et som går ned i jorden.  Det er så deilig å bade, det er helt annerledes enn å gå på bakken.

Silje:

- Jeg ville ikke brukt noen av pengene på meg selv, men hjulpet fattige barn med mat, drikke og klær.  Jeg ville kanskje bygd en skole eller et sykehus i et fattig land.

Martine:

- Et hus med surt godteri, godterismokker og kjærlighet på pinne.  Selve huset skulle vært laget av pepperkaker.  I taket ville jeg hatt gul nonstop som lyser.  Jeg ville også kjøpt tannbørster!

Mohammed:

- Jeg ville gitt det aller meste av pengene til barn som ikke har det så bra, for eksempel i Syria.  Jeg ville i alle fall ikke brukt noen av pengene på godteri, men kanskje spart bitte litt penger i en safe til jeg ble voksen.