17. mai på Kolbotn - praktisk informasjon for Greverud skole

Greverud skole skal i år gå i barnetoget på Kolbotn sammen med de andre skolene i kommunen. Her finner dere masse praktisk informasjon om dagen.

Programmet for 17. mai på Kolbotn

Her finner dere programmet for 17. mai på Kolbotn.

Oppmøte 

Greverud skal gå som siste skole i toget rett etter Oppegård skolemusikkorps. Det blir oppmøte senest 11.00 på parkeringsplassen ved Kiwi (ved rundkjøringen Skiveien/Sønsterudveien). Elevene stiller opp ved trinnfanen sin.

17mai-moetested.jpg

Det blir trangt om plassen så det er fint om dere voksne ikke blir stående der sammen med elevene.  Lærer eller annen voksen tar ansvaret for elevene til toget ankommer Kolbotn sentrum.

Det blir avmarsj fra Kiwi kl. 11.15. Selve hovedtoget vil ta omtrent 30 minutter fra Kiwi til Kolbotn. Det er ikke ønskelig at flere voksne enn de som får beskjed på forhånd deltar i toget.

Det blir dessverre ikke mulig å parkere biler på plassen ved Kiwi eller nedenfor Solbråtan stasjon.  Det henstilles til å ta toget.  Det holder at dere tar toget som ankommer Solbråtan kl. 10.55.

Henting etter toget

Elevene hentes på parkeringsplassen ved Coop Mega.

17mai-hentested.jpg

Vi ber om at du ikke tar barnet ditt ut av toget før oppløsningsstedet, da mister vi oversikten. Når du henter ditt barn er det viktig at du sier fra til den voksne som har ansvaret slik at barnet blir «krysset ut».

Merkebånd rundt håndleddet

Greverud skole har kjøp inn merkebånd til alle elevene på 1. – 6. trinn som vi sender med hjem. Det er fint om dere skriver på et mobilnummer vi kan nå dere på 17.mai, og fester båndet rundt barnets håndledd.

Annen praktisk informasjon

Årets taler og musikkinnslag holdes nede på Jan Baalsruds plass, med balkongen i 3.etg. på Kolben som scene.  Korpsene blir stående og spille rett under balkongen på bakkeplan.


Svarslipp …………………………………………………………

Barnetoget på Kolbotn 17. mai 2016

___    Mitt barn skal gå i tog på Kolbotn                                                                                 

___    Mitt barn skal ikke gå i tog på Kolbotn

___    Når barnetoget er ferdig kan mitt barn si fra til den voksne som har ansvaret, og gå fra oppsamlingsplassen alene. (Gjelder kun 5. – 7. trinn)

Elevens navn:

Klasse:

Foreldres underskrift


Svaret sendes kontaktlærer på mail eller leveres senest 10. mai.