Vi synger julen inn..

Greverud skole ønsker velkommen til årets julekonsert i Østre Greverud Idrettshall tirsdag 6. desember 2016 kl. 18.00.

Tid: 06. desember 2016 , kl 18:00 - 19:45
Sted: Østre Greverud Idrettshall
Om arrangementet:

Tradisjonen tro skal Greverud skole også i år omskape idrettshallen til et konsertlokale og gi hele lokalmiljøet en god dose julestemning.
Alle elevene på skolen vil stå på scenen i to kjempestore barnekor med egne konferansierer og solister i sang og drama.

Oppegård skolemusikkorps vil spille, og det blir kaféer i regi av FAU og korpset.

Konserten er forankret i skolens arbeid med godt læringsmiljø.

kl. 17.30:  hallen åpner for publikum med åpne kaféer
kl. 18.00 - ca. 19.45:

• 1. akt med 1. - 4.trinn på scenen
  • Pause med kaféer og sceneskift
  • 2. akt med 5. - 7.trinn på scenen

Etter 1. akt må elevene fra 1. - 4.trinn gå til sine foreldre slik at scenen kan klargjøres til mellomtrinnet.
Det er hyggelig hvis alle blir i hallen under hele konserten.

Her finner du invitasjonensplakaten; Julekonsert 2016

Her er litt praktisk informasjon:

Inngang

Vi åpner hallen for publikum kl. 17.30. Det blir også i år to innganger, hovedinngangen oppe og sydenden av hallen nede.

Vakter i hallen

Personer fra skolen vil bære grønne vester under konserten.  Vi oppfordrer alle til å følge instruksjoner fra vaktene. Ta gjerne kontakt hvis det er noe du lurer på.

Barnas antrekk

Vi ønsker at elevene kler seg i røde eller mørke klær. Det er varmt å stå i rampelyset, så ikke ta på for varme klær.

Scenebytte

Etter at 1. – 4. trinn er ferdige med sin del av programmet må elevene gå til sine foreldre slik at scenen kan klargjøres til mellomtrinnet.
Det er hyggelig hvis alle blir i hallen under hele konserten.

Pass på barna!

Vi oppfordrer alle foreldre til å sørge for at ingen barn løper rundt i hallen eller gangene bak under konserten.

Publikumsplasser

Det er ikke sitteplasser til alle.  Vi tar i bruk tribunen oppe og noen vil i tillegg få plass nede i selve hallen hvor det vil være noen stoler og ellers matter og ståplasser.

Hvis du av helsemessige grunner trenger det, kan sitteplass reserveres.

Ta da kontakt med skolens kontor, tlf 66 81 31 00 eller e-post; greverud.skole@oppegard.kommune.no, senest 1. desember

De reserverte plassene vil være på tribunen oppe og er tydelig merket.  Utover dette er det ikke mulig å reservere eller holde av plasser.

Vi oppfordrer til at så mange som mulig går til idrettsparken denne kvelden.

Vi har utvidet antallet parkeringsplasser for handikappede ved langsiden av hallen. Disse plassene vil derfor være reservert.   Det er kun biler med kommunens handikapptillatelse eller skolens parkeringstillatelse som får parkere på dette området.  Vi ber dere derfor respektere avsperringen.

Det blir mulighet til å parkere på grusbanen, utenfor klubbhuset og på sydsiden av hallen.  Er det fullt kan Greverud skoles parkeringsplass benyttes.

Bevertning

Det vil være bevertningsområder både oppe i foajeen og nede i hallen.  FAU og Oppegård skolemusikkorps holder kaféene åpne fra kl. 17.30.  Salget vil være stengt under konserten. Deler av inntektene fra FAU sin kafé vil, tradisjonen tro, gå til leirskolefondet.

Betaling i FAU's kafeer

Det er ikke betalingsautomat i hallen, men i FAUs kafeutsalg kan du betale med VIPPS.  Det er flott hvis dere taster inn VIPPS-nummeret 14541 og beløp mens dere venter i kø. Prisplakater vil henge godt synlig.

Levering av mat til kaféene

Dere som skal levere kaffe, mat og kaker til kaféene kan levere i døren fra kl. 17.00.  Korpset leverer nede i sydenden av hallen og 2.trinn leverer oppe ved hovedinngangen. FAU og korpset vil stå og ta imot.  Ingen andre enn de som rigger til kaféene slipper inn før vi åpner for publikum kl. 17.30.  Vi ber om at alle respekterer det.

Vel møtt!