Sykkelsjekk for 5.- 7. trinn

I forbindelse med kommunenes satsing på sykkel vil Greverud skole i samarbeid med Pro Sykkelservice tilby elever på 5. - 7. trinn en sykkelsjekk/service på sykkelen sin onsdag 6.april.

Tid: 06. april 2016 , kl 08:00 - 17:00
Sted: Greverud skole
Om arrangementet:

Oppegård Kommune er en av 5 kommuner i Akershus som har sykkeltiltak som satsingsområde. Andelen av sykkelreiser i Oppegård er målt til å være 4%, men målet er en dobling til 8%. Derfor jobbes det kontinuerlig med å  etablere trygge sykkelparkeringer, utbedring av sykkelveier, skilting av sykkelruter, utgivelse av sykkelkart m.m.

I forbindelse med denne satsingen tilbyr Greverud skole i samarbeid med Pro Sykkelservice en sykkelsjekk/service onsdag 6.april for elever i 5., 6. og 7.klasse.  Servicepersonell fra Pro Sykkelservice vil  justere bremser og gir, smøre kjede, sjekke hjul og reflekser. Innstilling av sete og ratt blir ikke prioritert.

Påmelding:

Ønsker du at sykkelen til ditt barn skal få en slik service/sykkelsjekk?

Påmelding til kontaktlærer innen førstkommende fredag 1.april! NB: Merk – kort påmeldingsfrist!!!

Viktig info for de som melder seg på:

1. Onsdag 5.april må sykkelen parkeres utenfor Aulaen i tidsrommet 08.00 – 08.35. En voksen vil ta imot.
  2. Du må fylle ut Skjema for sykkelsjekk og henge denne på sykkelen. Fyll ut følgende punkter: Navn på eier, sykkelmerke, klasse og telefon. Pro Sykkelservice, som utfører servicen, vil gi en med en statusrapport og anbefaling om evt. utbedringer utover det som gjennomføres på aksjonsdagen. Skjemaet kan brukes som rabattkupong ved evt. delekjøp.
  3. Ved stor pågang vil reparasjonene fortsette utover ettermiddagen. Sykler som ikke blir hentet eller er ferdige vil bli oppbevart i aulaen over natten og kan hentes  på torsdag.

OBS: Det er kun sykler i daglig bruk som kontrolleres. Sykler som ikke er i brukbar stand blir ikke prioritert!

Vi ser frem til en positiv dag!