Foredrag om nettvett for 6.trinn

Greverud skole og FAU inviterer foreldre og elever på 6.trinn til foredrag om nettvett mandag 1.februar kl. 18-20. Foredragsholder er David Hasseløy. Han er 32 år, har jobbet som foredragsholder i Barnevakten i 5 år og har utdannelse i media og kommunikasjon. Han brenner for å hjelpe barn og unge til å bruke mediene på en sunn og god måte.

Tid: 01. februar 2016 , kl 18:00 - 20:00
Sted: Greverud skoles aula
Om arrangementet:

Temaene for kvelden blir bla. digital mobbing, mobilvett og spillmediet. Det er mulig å komme med ønsker om flere temaer. Har du som foreldre ting som du gjerne vil ha belyst eller diskutert tar vi imot innspill. Send i så fall mail til eivind.aas.bergsjo@oppegard.kommune.no.

Det er obligatorisk oppmøte for elevene og lærerne. Elevene avspaserer «overtiden» etter avtale med sin kontaktlærer. Vi oppfordrer også at minst en av elevenes foresatte deltar på foredraget.

Påmelding gjøres til kontaktlærer.