U-Go, aktivitetskampanje

Denne våren blir aktivitetskampanjen U-Go lansert! U-Go er en aktivitetskampanje for ungdomsskoleelever i Oslo og Akershus.

Kampanjen lanseres våren 2017 og varer fra 3.mai til 31.mai. Målet er å bidra til økt hverdagsaktivitet blant ungdomsskoleelever, gjennom en morsom lavterskelkonkurranse med fokus på en aktiv skolevei, klassesamhold og samarbeid. Kampanjen gå rett og slett ut på at deltakende elever skal bruke skoleveien sin aktivt enten ved å gå, sykle, skate osv. til og fra skolen og registrere dette i kampanje-appen eller på en egen bruker på kampanjens nettside.

 

Dette må elevene gjøre for å delta:

1. Last ned appen U-Go og/eller lag en bruker på denne nettsiden.

2. Bruk appen når du går, sykler, skater, sparkesykler eller beveger deg aktivt til og fra skolen.

 

Dette kan klassene vinne:

1. Klassetur! Når konkurransen er over vil fem av de mest aktive klassene vinne én klassetur hver, til en av disse destinasjonene:

Tusenfryd, Fangene på Fortet, Megazone, Rush eller Høyt og Lavt klatrepark på Tryvann!

2. Hver uke vil det også bli trukket en vinnerklasse av en kinotur! Så lenge klassen din deltar og har registrert aktivitet den uken er dere med i trekningen!

3. Du kan også vinne en sykkel ved å delta i trafikksikkerhetquizen! Alle som tar quizen og sender inn sitt resultat er med i trekningen!

4. I tillegg trekkes det flere mindre premier underveis!

 

Hvordan kan klassene vinne:

Hver dag kan alle oppnå 4 poeng hver. Du får 1 poeng ved å bruke appen og bevege deg aktiv til skolen, og hvis du beveger deg mer enn 500 meter får du 2 poeng. Det samme gjelder når du skal hjem!

Siden dette er en klassekonkurranse vil snittpoengsummen til klassen hver dag være dagens oppnådde poengsum. Så hvis alle som deltar i klassen en dag får 4 poeng vil klassens poengsum den dagen være 4 poeng. Det gjelder rett og slett å få så mange poeng som mulig frem til 31. mai som er den siste konkurransedagen og alt du må gjøre er å gå, sykle, skate, sparkesykle eller bevege deg aktivt på en annen måte på skoleveien! 

 

 https://www.facebook.com/ugoyouget/videos/1305619596157979/