Elevrådet takker for seg

Elevrådet på Flåtestad skole takket i dag 10. juni av seg selv etter et innholdsrikt skoleår.

Det har vært et aktivt elevråd på Flåtestad skole dette året. De har tatt opp mange saker og elevene som begynner til høsten kan regne med å dra nytte av de sakene som elevrådet har jobbet med. Mest sannsynlig kommer det til å bli plassert en vareautomat i fellesarealet slik at man kan få kjøpt seg noe enkelt å spise eller drikke utenom kantinas åpningstider. Det jobbes også med på å få til en pengeløs betalingsløsing i kantina.

Saken fortsetter under bildet.

elevraad.jpg

Elevrådet har også arrangert vinterball og i tillegg ble leder og nestleder valgt ut til å holde hovedtalen under 17. mai arrangementet på Kolbotn. Talen gikk strålende for godt forberedte ungdommer.

Representantene i Barne og unges kommunestyre (BUK) klarte å forhandle seg fram til støtte på 25 000 kroner til vollyballnett til skolen. Dette vil bli montert på planen forran skolen til skolestart høsten 2015.

Som elevrådskontakt vil jeg takke alle elever i elevrådet for god innsats i løpat av året som har gått og en stor takk til elever som har meldt saker.

Trond K. Geving

Elevrådskontakt