Vil du bli flyktningeguide?

Ny kultur, nytt språk og nye utfordringer - dette er hverdagen for flyktningene som kommer til Oppegård. En flyktningeguide kan gjøre overgangen lettere. I dag, 22. september kl. 18.00 er det informasjonsmøte om det å være flyktningeguide.

Kunne du tenke deg å bli kjent med et menneske som gir deg et annet perspektiv på livet og hverdagen? Et menneske som ønsker å lære hvordan vi lever i Norge.

Nytt land, fremmed språk, annerledes kultur og nye mennesker. Dette er noen av utfordringene som flyktninger møter. Oppegård Røde Kors  samarbeider med Oppegård kommune for å opprette kontakt mellom flyktninger og lokalbefolkingen.

Å være frivillig flyktningeguide for et menneske som har bosatt seg i nærmiljøet ditt er en svært viktig oppgave, og en stor berikelse.

Er du interesert?

Sted: Skiveine 62. (det gule huset, tidligere Menighetshuset)

Tid:  I dag, 22. september kl. 18.00 -

Kontaktperson: Wenche Haugeng, Oppegård Røde Kors, mobil, 90 16 42 86

Velkommen til et uforpliktende informasjonsmøte. Møt representanter fra Oppegård kommune og Oppegård Røde Kors.

Oppegård kommune og Oppegård Røde Kors