Utsmykning av undergangene

Som en del av kommunens 100 års markering har kommunen fått lov av Jernbaneverket å utsmykke tre av våre jernbaneunderganger.

Barna i Vestliveien barnehage og Sætreskogen barnehage har brukt sine kunstneriske evner til å pynte opp i litt triste og mørke underganger. Undergangen ved Oppegård og Greverud stasjon har nå oppstått i ny fargerik drakt. Elever ved Oppegård kulturskole har startet arbeidet med utsmykning av undergangen ved Kolbotn stasjon.

Før arbeidet startet gjorde Jernbaneverket en grundig vaskejobb og fikk fjernet møkk og tagging. Når undergangene er ferdig utsmykket vil Jernbaneverket sprøyte på et beskyttelsesslag, slik at det skal tåle vær og vind.

Kommentarer fra forbipasserende var at dette blir flott og håper at barnas utsmykning får stå i fred og ikke bli nedtagget!