Verdens fineste barnehage!

Virksomhetsleder Mona Mobæk var ikke i tvil etter at ordfører Thomas Sjøvold hadde åpnet Ødegården barnehage offisielt.

Bilde: Her legges puslespillet som blir Ødegården barnehage av fra venstre Ingeborg, virksomhetsleder Mona Mobæk, kommunalsjef Signy Harlem og ordfører Thomas Sjøvold

Etter et drøyt år i midlertidige lokaler flyttet avdelingene i Ødegården barnehage (som tidligere het Grønliåsen) inn i den nye barnehagen 21. september. I dag var det tid for den offisielle åpningen med de som har vært med på byggeprosessen, barnehagebarn, ansatte og blant annet ordføreren på besøk. - Vi har fått verdens fineste barnehage, sa Mona Mobæk!

Det var ingen snorklipping, derimot fikk ordføreren lagt den siste biten i puslespillet som ble et bilde av barnehagen. Da hadde Ingeborg fra barnehagen, lagt et av de første puslespillbitene.

Ordføreren takket utbygger, arkitekter og spesielt de ansatte som hadde stått på i midlertidige lokaler og i flere runder med flytting. Etter en omvisning kunne ordføreren se hvorfor dette er «verdens fineste barnehage» og kunne med glede åpne barnehagen offisielt.

Virksomhetsleder Mona Mobæk og ordfører Thomas Sjøvold

Bilde: Virksomhetsleder Mona Mobæk og ordfører Thomas Sjøvold

- Vi er stolte av bygget og vi er stolte av at dere er stolte av det! Sa Øyvind Harridsleff fra Solid entreprenører som har stått for byggingen. Øyvind Løkke fra STEMA Rådgivning, som har stått for byggeledelsen, fortalte om et godt samarbeid med barnehagen om å finne gode løsninger. Han overrakte et flott kunstverk av Maria Veronica Solem.

Fra venstre Øyvind Løkke fra STEMA Rådgivning, virksomhetsleder Mona Mobæk og ordfører Thomas Sjøvold

Bilde: Øyvind Løkke fra STEMA Rådgivning overrakte bilde til virksomhetsleder Mona Mobæk og ordfører Thomas Sjøvold

Barna kvitterte med flotte sanger, både Oppegårdsangen og en egen sang om Ødegården barnehage, til stor applaus fra alle fremmøtte!

Barna i Ødegården barnehage synger under åpningen

Bilde: Barna sang flere sanger, bl.a. Oppegårdsangen

• Bygget av Solid Entreprenør AS
  • Tegnet av SG Arkitektur og BAS Arkitekter