Kronprinsparet besøker Oppegård

Tirsdag 15. september får Oppegård kommune kongelig besøk. Kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit kommer. Bakgrunnen er at kronprinsparet er på rundreise i Akershus fylke. Vil du oppleve kronprinsparet på nært hold, kom til Jan Baalsruds plass og Kolben på ettermiddagen.

Ordfører Ildri Eidem Løvaas ble i april kontaktet av fylkesmann Valgerd Svarstad Haugland. Hun fortale at kronprinsparet har valgt Oppegård, som en av seks kommuner på sin fylkestur i Akershus.

Å vise frem hele kommunen og vårt mangfold er det ikke tid til, men et omfattende og rikholdig program er likevel laget. Kronprinsparet bruker litt mer tid i Oppegård, siden vi har et 100-års jubileum.

Tårnåsen skole og utelunsj
Første post på programmet kl. 13.30 er besøk på Tårnåsen skole hvor det blir aktiviteter og utelunsj i skogen rett bak skolen. Kronprinsparet blir mottatt av alle skole- og barnehagebarn i nærområdet og Tårnåsen skolekorps spiller.  Det blir blant annet natursti og uteaktiviteter.

Skateshow i Pyramiden
Cirka klokken 15.00 blir det skateshow i aktivitetsparken Pyramiden. Kronprinsparet får oppleve vår populære skatepark og treffe brukerne. Det blir oppvisning av Cats Crew, som sørger for dans.

Folkefest i Kolben
Cirka klokken 16.30 kommer kronprinsparet til Jan Baalsruds plass (Kolbotn torg) for å oppleve en folkefest inne I Kolben. Her blir det musikk og underholdning fra lokale artister i foajeen og sal 1.

Ordførerens oppfordring
Ordfører Ildri Eidem Løvaas oppfordrer Oppegårds befolkning til å komme til Jan Baalsruds plass og Kolben fra kl. 16.00. Da spiller Follo seniororkester frem til kronprinsparet kommer.

Ordføreren ønsker i tillegg at alle som har flaggstang heiser flagget til ære for vårt kronprinspar.

Vi tar forbehold om endringer i programmet. Les også om besøket på Fylkesmannens nettsider