Suksess for Eldredagen

Eldredagen, som er idag, startet med gratiskonsert i Kolben med Benny Borg. En fullsatt sal 1 fikk oppleve artisten som trollbandt sitt publikum. Deretter var alle invitert til 3. etasje for se "en verden av muligheter". Eldredagen fortsetter på Toppenhaug kl. 18.00.

– I år er temaet “en verden av muligheter” med vekt på velferdsteknologi, sier seniorkoordinator Margrethe Otterholt Lillebø.

I 3. etasje er det mye om velferdsteknologi som er et brennhett tema i samfunnet. Her vises spennende løsninger for alle og for de som har spesielle utfordringer.

Av utstillere var det om brannsikkerhet, demenskoordinator, ergoterapeuter, mobile trygghetsalarmer. I tillegg er det miniforedrag og mye mer.

I 3. etasje var det lunsj, stands og miniforedrag.

Hverdagsmestring

– Jeg ble invitert til Kolben på Eldredagen 28. september, fortalte Gerhard Amundsen (til venstre i bildet) i sin artikkel om temaet i Din kommune 20.september. På Hverdagsmestingstanden var Gerhard Amundsen og Børge Nielsen, som begge har svært gode erfaring med denne tjenesten. Her var også Gro Elisabeth Kolstø Sagstad - fysioterapeut, Tonje Marie Russwurm - ergoterapeut og Janicke Høglund - sykepleier.

Toppenhaug fra kl. 18.00

Dagen blir avsluttet på Toppenhaug seniorsenter med intimkonsert ved Marga Gavrailova. Marga har en fantastisk evne til å kommunisere med sitt publikum. Med sin varme stemme vil hun sette oss i høststemning når hun synger kjente norske og amerikanske sanger og jazzballader.

Inngangen koster 50 kroner og dette inkluderer velkomstdrink med eller uten alkohol. Toppenhaug mat og vinklubb lager Baccalao. Dette serveres med hjemmelaget brød til 100 kroner. Salg av kaffe, kake, mineralvann, øl/vin. Dørene åpner kl. 17.45. Dagen arrangeres av Eldrerådet og seniorsentrene i Oppegård. Konsertene støttes av den kulturelle spaserstokk.