Østlandets Blad, vår nye "aviskanal"

Alle husstander i kommunen får kommunens informasjonsavis "Din kommune" fra onsdag 10. mai levert av Østlandets Blad. To onsdager i måneden finner du Din kommune som en del av innholdet i avisen.

Vi har også gitt vår informasjonsavis en ansiktsløftning. Bakgrunnen for at Østlandets Blad er valgt som vår nye leverandør av Din kommune er et resultat av en offentlig anbudsprosess. Kommunen er pålagt å ha en anbudsforespørsel på større innkjøp når avtaler utløper. Oppegård kommune har tidligere brukt Østlandets Blads lokalavis "Lokalavisen Oppegård", før den ble lagt ned, som distibutør av kommunal informasjon.

Inntil nå har Østlandets Blad hatt fulldistribusjon i Oppegård en gang per måned, men har nå utvidet til to onsdager i måneden.

Din kommune nr. 8

I dagens utgave kan du lese mer om følgende:

• Sommerturer og aktiviteter for barn og unge i regi av fritidsklubbene
  • Bli med på vårens sykkelturer i nærområdene
  • Snart er det Sumprock i sentrum av Kolbotn
  • Utvidet frist for innspill til plan for Kolbotn
  • Hva er ditt kulturminne. Vi ønsker innspill
  • Hagerømlinger og brunsnegler - tips og råd
  • Stolpejakta for 2017 er i gang. 50 stolper venter på å bli funnet
  • Åpent møte 29. mai om temaplan for idrett, friluftsliv og fysiske aktiviteter
  • Hva skjer på biblioteket og i Kolben
  • Ledige stillinger i kommunen
  • Politiske møter i mai
  • og tilslutt kommunens 17. mai program

Neste utgave av Din kommune er onsdag 31. mai.

Her er kun pdf-utgaven av Din kommune nr. 8.