Ny nettside om Nordre Follo kommune

Nå kan du følge utviklingen og veien frem mot ny kommune i 2020 på nett.

Bilde: Leder av Foreløpig Fellesnemnd for Nordre Follo kommune Thomas Sjøvold og redaktør Silje Stavik håper nettsiden vil gi nyttig informasjon om veien mot ny kommune til ulike målgrupper.

På nettsiden www.nordrefollo.kommune.no vil du finne informasjon om prosessen frem mot ny kommune. Her kan du blant annet lese om kommunereformen, avtale om ny kommune, informasjon om organisering, prosjektplan, kommunikasjon og medvirkning. Du finner også saker fra Fellesnemnda og Partssammensatt utvalg og referat fra møter.

Aktuelt og nyttig

- Dette er helt klart en milepæl for etableringen av Nordre Follo kommune, sier leder av Fellesnemnda for Nordre Follo kommune og ordfører i Oppegård, Thomas Sjøvold.

- Målet med nettsiden er at den skal gi god informasjon om prosessen frem mot ny kommune til alle som blir fremtidige innbyggere i Nordre Follo kommune. Her vil du finne relevante saker enten du er veldig interessert, eller bare ønsker å få et raskt innblikk i hva som skjer, sier Sjøvold. Du kan komme med dine innspill, tips og råd – og følge prosessen og selv bidra på sosiale medier, legger han til.

Nettsiden skal også være en god informasjonskilde for ansatte i Ski og Oppegård kommune. Under et eget område kan ansatte lese aktuelle nyheter, presentasjoner og nyhetsbrev.

Skal skape felles identitet

Kommunikasjonsrådgiver Silje Stavik er redaktør for de nye nettsidene. Hun mener nettsiden blir et viktig verktøy for å skape en ny og felles identitet for den nye kommunen.

- Det får vi ikke til uten innbyggernes engasjement. Vi ønsker derfor gjerne tilbakemeldinger fra innbyggere og leserne av nettsidene, sier Stavik.

Del dine Nordre Follo – bilder

Bruk av sosiale medier blir viktig for kommunikasjon rundt den nye kommunen.

- Som en første start er vi på Instagram som skal vise deler av alt det flotte vi har i Ski og Oppegård kommune – og som vil bli felles når vi blir én kommune. Har du en naturperle eller andre flotte ting du ønsker å vise fram, kan du publisere bildene på Instagram med #nordrefollokommune, oppfordrer hun.