I kveld hedres mange mestere!

Det er tid for den tradisjonelle hedringen av mestere innen kultur og idrett. Arrangementet krydres med mange kulturinnslag, blant annet med Christian Ihle Hadland.

Ordfører Thomas Sjøvold får en travel kveld, for det er mange som har gjort en stor prestasjon i 2016. Det er lokale utøvere som får heder av ordføreren, både innen bryting, dans, friidrett, håndball, sjakk og svømming, for å nevne noe.

Kriterier

Utøvere som hedres må ha tilhørighet til Oppegård, enten ved å bo her eller representere et lokalt lag eller forening og ha fylt 13 år i løpet av 2016.

Innen idrett må utøveren ha tatt gull i et norsk mesterskap eller gull, sølv eller bronse i et internasjonalt mesterskap (Nordisk, EM, VM eller OL) i løpet av året.

Innen kultur kan det være en pris eller utmerkelse, for eksempel en fotopris eller en litteraturpris.

Frivillighetsprisen

I tillegg deler ordføreren ut Oppegård kommunes frivillighetspris. De nominerte er:

May og Bjørn Engebretsen
Ekteparet Engebretsen har i mange år stilt opp på sykehjemmene i Oppegård. De skaper hygge og trivsel med underholdning og inviterer beboerne opp til dans.

Helle Gravli
Helle Gravli har satt i gang språkkafé og turgruppe der flyktninger kan møte nordmenn og få språktrening. Hun gjør en viktig frivillig innsats for å hjelpe flyktninger til å bli integrert i lokalmiljøet.

Frode Saastad
Frode Saastad har i årevis vært engasjert i Sofiemyr skolekorps’ aktivitet og organisering. Han har med sin væremåte inspirert medlemmene musikalsk og vært med å skape et sosialt og trygt miljø.

Ordføreren vil også dele ut heder til Odd Harald Røst som mottar KS-medaljen.

Kolben, sal 1 kl. 18.00 – 20.00.

Arrangementet er åpent for alle. Du kan få gratis billetter på biblioteket.

Velkommen!

Christian Ihle Hadland spiller i Kolben i kveld Foto Kim Laland