Åpent møte om frivillighet

Oppegård kommune er opptatt av frivillighet og har nå ansatt en frivillighetskoordinator. Møt blant annet varaordfører Siv Kaspersen og frivillighetskoordinator Heidi Berentsen tirsdag 14. februar kl. 18.00–21.00 i kommunestyresalen.

Velkommen til åpent møte. Et frivillighetsforum som passer for alle som deltar, eller ønsker å delta i frivillig arbeid.

Kveldens program

• Velkommen ved varaordfører Siv Kaspersen
  • Møte med frivillighetskoordinator Heidi Berentsen og flyktningerådgiver Kjersti Emilie Hoff
  • Hvordan bruke verktøy som frivillig.no ved Siriann Bekeng fra Frivillighet Norge
  • Dialogkafe

Påmeldingsfrist 10. februar

Send din påmelding til Heidi Berentsen eller tlf. 66 81 93 82/901 02 708.

På våre nettsider finner du en egen side om frivillighet.

Hva er frivillig.no?

Frivillig.no er en ny nasjonal oppslagstavle for frivillige oppdrag! Der kan organisasjoner, lag og foreninger legge ut konkrete oppdrag de trenger frivillige til og folk kan enkelt finne noe de ønsker å bidra med i sitt nærmiljø.

Hvem kan bruke frivillig.no?

Alle organisasjoner, lag og foreninger registrert i Frivillighetsregisteret, menigheter, kulturfestivaler og frivilligsentraler kan bruke Frivillig.no. Helt gratis.

Hvem står bak frivillig.no?

Frivillig.no driftes av Frivillighet Norge og er støttet av blant annet Gjensidigestiftelsen, Sparebankstiftelsen DNB, Kulturdepartementet og Oslo kommune. I tillegg samarbeider de med mange frivillige organisasjoner.