Prøv vintersykling?

SISTE: Påmelding avsluttet, siden vi har mottatt over 100 søknader per 11. oktober.

Har du lyst til å prøve om vintersykling er noe for deg? Oppegård kommune gjennomfører også i år et vintersyklingsprogram. Vi gir bort vintersykkelpakker til hundre deltakere og vi oppfordrer alle typer syklister til å søke, også de med el-sykkel.

Vi søker syklister i alle aldre, fra alle deler av kommunen. I utgangspunktet gjelder «først til mølla»-prinsippet, men vi forbeholder oss retten til å plukke ut deltagere så vi får et bredt utvalg. Det eneste formelle kriteriet er at du ikke er vintersyklist fra før.

Piggdekk

De fleste setter bort sykkelen når det det blir mørkt og kaldt, og det kommer snø. Mange av de som prøver piggdekk blir imidlertid positivt overrasket over hvor godt dekkene sitter på vinter-is. Vi anbefaler derfor flere å prøve dette.

Mer om vintersykling og påmelding

Vi har en egen nettside om vintersykling, og her finner du også hvordan du kan melde deg på. Påmeldingen åpner 10. oktober 2016

Se nettsiden om vintersykling.