Vellykket ringedugnad for næringslivet

På to timer kom det inn kr 120 750 fra 42 bedriifter i Oppegård. Thon Hotell i Ski var arena for næringslivet fra Ski, Ås og Oppegård til ringedugnaden for årets innsamlingsaksjon til Røde Kors.

- Stor takk til næringslivet for alle bidrag som kom inn i går, sier fylkesaksjonsleder i Akershus, Anne-Lene Rasmussen.

Fra Oppegård stilte Christine Ruud Ulfsryggen fra WK advokatene, Tom Westerlin og Bjørn Vidar Lazar Braathen begge DNB Eiendom. I tillegg stilte fra Oppegård kommune Heidi Berentsen, Kristin Swendgaard, Samfunnsutvikling og  kontorlærling Ali Zahid Rashid.

Storingsrepresentant Sylvi Graham (H) satt ved ringebordet til Oppegård og som hun forteller til Østlandets Blad ligger Røde Kors henne nær.

- Før jeg ble ordfører kom jeg fra Røde Kors, forteller hun.

I to timer var det hektisk aktivitet og stemningen steg etter hvert som pengene strømmet inn. For hvert bidrag ble det et pling i resepsjonsklokken, som Thon hotel lånte ut for anledningen.

- Det var laget lister over alle bedrifter i Oppegård i forkant og hvem som skulle ringe til hvem var avtalt, forteller Kristin Swendgaard, som hadde ansvaret for Oppegård-bordet.

Takk til følgende bedrifter

Glomar AS

Glomar Eiendom AS

Vil du bidra?

På nettsiden giversafetten.no kan du gi ditt bidrag. Her finner du også oversikten for Oppegård.