Nye miljøfyrtårn

TR-Byggutvikling og Scandec Systemer fikk overrakt miljøfyrtårnssertifikat i kommunestyremøtet mandag 17. oktober. Å være Miljøfyrtårn innebærer systematisk arbeid med miljøtiltak i hverdagen.

Virksomhetene oppfyller kriterier og gjennomfører tiltak for en mer miljøvennlig drift og et godt arbeidsmiljø.

TR-Byggutvikling AS

TR-Byggutvikling AS ble etablert av Terje Ruud i 1996. Selskapet har hele tiden vært engasjert i store og små prosjekter, både boligbygg, næringsbygg, nybygg og rehabilitering. Hovedområder er prosjektledelse, byggeledelse,  kvalitetssikring av prosjekter, hjelp til regulerings-, dele- og byggesøknader, søknader til kommunen ved regulering av tomter, eller dele- /byggesøknader for tilbygg, påbygg, rehabilitering og nybygg. Andre oppgaver er vedlikeholdsplaner for boligsameier/borettslag, eiendomsutvikling og konsulentbasert utvikling av prosjekt fra tomt eller ide til ferdig produkt.

Scandec Systemer

Scandec Systemer er distributør for utvalgte produkter innenfor lyd og bilde. Firmaet har over 30 års erfaring og kompetanse med produkt, system, applikasjon og teknologi innenfor lydløsninger.
Scandec Systemer er organisert i tre forretningsområder:

• Pro Audio
  • Audio visuelt
  • Installert lyd

Scandec Systemer er totalleverandør til forhandlere innenfor lyd og bilde.