Bli BUA-låner og vinn snøbrett

Vinn splitter nytt snøbrett signert verdensmester Helene Olafsen! Blir du BUA-låner før 23. desember er du med i konkurransen. Stikk innom biblioteket i Kolben og oppgrader lånekortet ditt.

- Har du ikke lånekort, så får du det også på biblioteket, sier bibliotekar Hans Martin Enger.

Fredag kom verdensmesteren i snøbrett Helene Olavsen til biblioteket i anledningen BUA-konkurransen. Hun signerte et splitter nytt snøbrett, som blir premien til den heldige vinneren. Trekning skjer lille julaften (23. desember) og vinneren blir annonsert på facebook-siden til BUA-Oppegård på selve julaften.

Hva er BUA?

I BUA finner du utstyr for mange aktiviteter tilpasset årstidene. Du finner, langrennsski, alpinski, staver, støvler, skisko, hjelmer, kanoer, fiskeutstyr, flytevester, bæremeis, sykler, tursekker, soveposer, primus og mye mer. Utstyret kan du låne i bibliotekets betjente åpningstid og det er gratis å låne.

Bra utstyr – helt gratis!

Fremtiden i våre hender Oppegård sørger for at utstyret er av god kvalitet og i god stand. Enten det er helt nytt eller brukt en liten stund. De går over utstyret etter bruk, men er avhengig av at du tar vare på utstyret når du låner det. Når sesongen er over, sommer som vinter, tar de et grundigere vedlikehold av utstyret. Alt for at du skal låne utstyr av god kvalitet.

BUA-Oppegård drives av Fremtiden i våre hender Oppegård i samarbeid med bibliotek og Oppegård Røde kors.