Vi synger julen inn...

Onsdag braker det løs med ny julekonsert i Østre Greverud Idrettspark kl.18.00. Dørene åpner for publikum kl.17.30.

5245163256_e699dbeec5_b1.jpg

Vi ønsker velkommen til julekonsert i Østre Greverud Idrettshall onsdag 10. desember 2014

Se plakat her: invitasjon til julekonsert 2014

Konserten starter kl. 18.00

kl. 17.30:  hallen åpner for publikum med åpne kaféer
kl. 18.00 - ca. 19.30:
     * 1. akt med 1. - 4.trinn på scenen
     * Pause med kaféer og sceneskift
     * 2. akt med 5. - 7.trinn på scenen

Etter 1. akt må elevene fra 1. - 4.trinn gå til sine foreldre slik at scenen kan klargjøres til mellomtrinnet.
Det er hyggelig hvis alle blir i hallen gjennom hele konserten.

Barnas antrekk

Vi ønsker at elevene kler seg i røde eller mørke klær.
Det er varmt å stå i rampelyset, så ikke ta på for varme klær.

Bevertning

Det vil være bevertningsområder både oppe i foajeen og nede i hallen.

FAU og Oppegård skolemusikkorps holder kaféene åpne fra kl. 17.30 og i pausen.   Salget vil være stengt under konserten.

Deler av inntektene fra FAU’s salg vil, tradisjonen tro, gå til leirskolefondet.

Publikumsplasser

Det blir i år to innganger, hovedinngangen oppe og i sydenden av hallen nede.

Vi kan heller ikke i denne flotte, nye hallen garantere sitteplasser til alle.
Vi tar i bruk tribunen oppe og det vil bli ståplasser og sitteplasser på stoler og matter nede i hallen.

Hvis dere av helsemessige grunner trenger det, kan sitteplass reserveres. Ta da kontakt med skolens kontor, tlf 66 81 31 00 eller E-post; greverud.skole@oppegard.kommune.no, senest 6. desember.
De reserverte plassene vil være på tribunen oppe og er tydelig merket.  En person fra FAU vil stå der å vise dere til plassene.

Parkering

Vi oppfordrer til at flest mulig går til konserten, da det forventes kaos av biler i Idrettsparken.

Deler av området foran hallen vil være reservert til handikappede (med kommunens parkeringstillatelse) og for skolens ansatte (med skolens parkeringskort)   Vi ber om at dette respekteres.  Parkeringsvakter vil vise vei.

Det blir mulighet til å parkere på grusbanen. Følg skilt for innkjøring og utkjøring.   I tillegg er det noen plasser foran klubbhuset og syd for hallen.  Ellers oppfordrer vi til å benytte Greverud skoles parkering.

Fotografering/filming

Vi gjør oppmerksom på at konserten vil bli filmet og det vil bli tatt bilder.

Kakelevering

De som skal levere kaker til kaféene kan levere i døren, men kan ikke komme inn før hallen åpner kl. 17.30.  Korpset leverer nede i sydenden og 2.trinn oppe ved hovedinngangen.

Vi åpner hallen for publikum kl. 17.30

Vel møtt!