Skolemelk for vårsemesteret

Har dere husket å bestille skolemelk for vårsemesteret 2015? Semesteret begynner 28. januar.

Vi tilbyd dette skoleåret 4 typer skolemelk:

skolemelk.jpg

Tine Melk Lett inneholder kun 1,2 % fett, men inneholder like mye vitaminer og mineraler som de andre melkevariantene. Med en halv liter TineMelk om dagen, dekkes over 70 % av vårt kalsiumbehov.

Tine Melk Ekstra Lett inneholder kun 0,7% fett og er beriket med vitamin D. D-vitamin hjelper kroppen å ta opp kalsium fra mat og drikke. TineMelk Ekstra Lett inneholder like mye av andre vitaminer og mineraler som de andre melkevariantene.

TINE Laktosefri Lettmelk er helt fri for laktose, mens smaken og innholdet av alle de andre næringsstoffer er godt bevart. Melk er en unikt god kilde til kalsium, jod og proteiner, og inneholder også mange andre viktige vitaminer og mineraler. TINE Laktosefri Lettmelk gjennomgår en patentert prosess der noe av melkesukkeret fjernes og resten spaltes. Hos personer som ikke er laktoseintolerante foregår denne spaltingen i fordøyelsen.

Tine Ekstra Lett Melk Mild kakaosmak har en mild smak av kakao, inneholder kun 0,7% fett og er tilsatt mindre enn 1 % sukker og den er beriket med vitamin D. Tine Ekstra Lett Melk Mild kakaosmak er laget av laktoseredusert melk, noe som gjør den naturlig søt og slik at de som har laktoseintoleranse skal kunne drikke den.

Se mer informasjon og foreta bestilling på: www.skolemelk.no