Oppegård i 100!!

Uka før påske begynte 6.trinn å jobbe med forestillingen sin «Oppegård i 100». Vi har intervjuet fire elever fra 6-trinn, og her skal du få høre litt om hva de syntes om forestillingen sin.

Forestillingen handler om Oppegård de siste 100 årene. De forteller oss at sjangeren er gammel, ny. Forestillingen har mest sanger, men også en del replikker da. Brage(6.rød) og Stian(6.grønn) spille to små gutter som kommer med varer. Sunniva(6.grønn) danser og spiller «Konstanse». Astrid og resten av gjengen danser og synger «wienerbrød sangen». Wienerbrød gjengen syntes det er ganske kjedelig å vente til det er deres tur, siden de er helt til slutt. Når det endelig blir deres tur, syntes de det er veldig morsomt. De tror forestillingen blir veldig bra, for alle har jobbet hardt og alle er flinke. Hvis de skulle beskrevet forestillingen med 2 ord ville det ha vært gammeldags og morsomt. De syntes at det best på forestillingen er tulle matematikeren og landbrukshandelen. De gleder seg til å fremføre det for skolen. Stian sier at han gleder seg til slutten av forestillingen, siden da får de alltid kake. Elevene sier at de har lager alt selv, men lærerne har jo selvfølgelig hjulpet til. Ikke bare har de laget stykke selv, men de har også laget en del av kulissene.

Dette var vårt intervju med fire elever fra 6.trinn. VI gleder oss veldig mye til å se forestillingen deres, og vi tror den blir super.

Laget av Marte(B7.blå), Thea(B7.gul) og Emma(B7.lilla)

sdc12598.jpg