Østli vant for tredje år på rad!!

4. mars gikk årets kunnskapskonkurranse for alle kommunens 7. klasser av stabelen. Østli skole kunne for tredje året på rad ta med pokalen tilbake til skolen. GRATULERER! Webredaksjonen har intervjuet noen stolte vinnere.

kkonkurransen.jpg

Fra venstre: Synne Ellinggard, Nine Thorsteinsen, Marcus Vistung

4. mars vant 7. klasse på Østli skole kunnskapskonkurransen for alle 7.klassinger i kommunen.

Vi har intervjuet tre personer fra 7. trinn. De var nervøse før konkurransen men gledet seg. Markus (gul) og Nine (lilla) var med på RLE. Synne (blå) var med på matte. Alle tre synes det var kjempegøy og få være med. De er alle veldig stolte av å få bidra med sitt til at skolen vant. De sier at de vil huske dette lenge fordi alle var med og bidro og hadde det kjempegøy. Det de konkurerte i var matte, naturfag (papir fly), samfunnsfag, musikk, RLE. Alle hadde en rolle i at vi vant sier Markus og det er de andre enige i. For tredje år på rad fikk vi vandrepokalen og vandrebildet. Vi fikk også i premie å se film og spise pizza med brus til i skoletiden.

Skrevet av Isak Omund Årnes og Emma Arnheim